kæledyr

Vores katte

Arkiveret i

Vores familie ELSKER katte. Derfor, syntes jeg at jeg at en præsentation af vores misser må være på sin plads. Første kat er Bagheera, også kaldet Baggy. En dejlig sort dreng som elsker udelivet, såvel som at ligge og dase i sin hængekøje seng. Han er en fremravende jæger og er især god til at fange muldvarper og mus. Vi havde ikke boet i huset i særlig længe før han flyttede ind.

Balsie
Næste kat er Balder, ham kalder vi mest for Balsie. Han er opkaldt efter min gamle Fjordhest Balder, som jeg havde som barn. Balder er ikke en kat man kan bære rundt med. Han kan bedst lide når han selv kan bestemme hvornår han vil have opmærksomhed. Men han kan også være legesyg som en lille killing. Balder elsker at være ude både dag og nat. Når han er inde ved han ikke noget bedre en at ligge i sengen eller i kurven oven på køleskabet.

Balder er yngre bror til Bagheera.

Simsie
Vores sidste kat Simba, bad vi ikke selv om at få. Men en dag i August, hørte vi en mijaven over fra brændeskuret. En lille og meget vild killing på ca. 6 uger var på mystisk vis havnet hos os. Men vi besluttede os for at prøve at gøre den vilde killingen tam. Den flyttede ud i et lille rum i værkstedet og i 3 uger sad min mand og jeg på skift flere gange om dagen og sang børnesange og talte med killingen. Når det drejer sig om at gøre vilde katte tamme, er det vigtigt at katten ikke kan gemme sig bag noget, men “tvinges” til at kunne se på en. Til sidst blev den lille killing så tam at den flyttede indenfor til resten af familien. Simba, som viste sig at være en lille pige. Blev derfor omdøbt til Simse. Hun er en være kælepotte og elsker at putte i sofaen.

Jeg tror ikke at jeg kunne forstille mig et liv uden katte!

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri