vildtliv

Fodring af havens fugle

Arkiveret i ,,

Jeg holder meget af fugle i haven. Det gør mine katte også. Så vi bruger det gamle Kirsebær træ, til fodring af havens fugle om vinteren. Efterhånden hænger samtlige foderautomater og fuglehuset så højt oppe at jeg må bruge stigen for at nå. Men det er svære for kattene at fange fuglene, så det gør ikke noget.

Fugle fodring 2
Jeg fodre mest med solsikkefrø, hjemmelavet frøkager og fedt, hvis der skulle være noget fra madlavningen. Fuglene er især glade for de to kokosnødder, som jeg fylder med fedt.
Fugle fodring
Vi har mange forskellige fugle i haven såsom: Bogfinker, Grønirisk, Musvitter, Blåmejser, Sortmejser, rødhals, Gærdesmutte, Solsorte i massevis, Skov og Ring duer, Skovspurve, Stor Flagspætte, Spætmejse, Fasaner og så dem jeg mindst kan lide, Skader, Alliker og Krager. Indimellem kommer Spurvehøgen også forbi. Heldigvis har rovfuglene dog ikke angrebet vores høns.
Fasaner i haven
De sidste par uger har en flok Fasaner (en kok og fire høner) været daglig besøgende ved foderpladsen. De er meget sky, så det er virkelig svært at tage nogle rigtig gode billeder af dem. Men det er hyggeligt at de kommer og hjælper med oprydningen af tabte frø.

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri