pryd haven

Flytning af Vintergækker

Arkiveret i ,,

Man skulle tro at der i en gammel landbohave ville være et mylder af de tidlige små forårsbebudere, som Vintergækker, Erantis og Scilla. Men det er desværre ikke lige tilfældet her hos os. Her står de kun under Hasselhækken. Derfor, stod den for et par uger siden på flytning af Vintergækker, så jeg kan nyde dem andre steder i haven.

20140224_135459 edit

Jeg har indtil videre plantet vintergækker (dobbelte og enkelte) langs staldgavlen og ned langs hønsegården. Som, altid, når man går ude i haven bliver man beskuet af en masse fjer inde fra hønsegården. De (stakkels) regnorme jeg stødte på, da jeg plantede Vintergækkerne på ny, røg da også ind til hønsebasserne til deres store begejstring.

20140224_135517 edit

Jeg var så heldig, at finde tre store klaser af Vintergækker godt gemt væk i skellet. De blev forsigtigt gravet op, renset for diverse ukrudt og sat i to store grupper i skovbedet. Det bliver spændende at se om de vil falde godt til på deres nye vokseplads. Så jeg forhåbentlig kan dele endnu flere Vintergækker fremover, så de kan blive spredt i hele haven.

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri