pryd haven

Ukrudtslugning under bøgehækken

Arkiveret i ,

I denne uge blev min mor og jeg færdig med den store ukrudtslugning under bøgehækken. Det var en hård omgang, for alt har jo vokset godt efter den milde vinter.

Da vi satte bøge hækken tilbage i november 2010. Fik den en hård start på livet, da frost og sne kom imens vi var i gang med at sætte planterne i jorden. Den nye hæk blev sat en del tilbage, fordi der blev saltet så meget på vejen den vinter. Men siden da, har den heldigvis taget til i vækst.
Bøgehækken 2011
Vi har været flittige med at holde jorden under hækken fri for ukrudt og hvert år har den fået et tykt lag champignon kompost, som selvfølgelig ud over at give næring til hækken også har givet ekstra krudt til de ukrudts frø som voksede under hækken. Men det har heldigvis været meget nemt at rense væk.
Bøgehæk 2013
I år vil vi ikke give den mere champignon kompost da den er i så god vækst nu. Den er også begyndt at blive mere tæt forneden og enkelte planter har nået den højde vi ønsker. Sidste år var første gang at vi brugte hæksaksen lidt på siderne af hækken. Inden længe er det toppen på hækken det gælder.
Bøgehæk 2014
Jeg glæder mig til den dag hækken står som en tæt grøn væg og rammer haven ind.

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri