diy

DIY Halloween spøgelses dekoration

Arkiveret i ,,

Jeg elsker Halloween. Derfor har jeg lavet en DIY Halloween spøgelses dekoration, som jeg skal bruge til at skræmme med ude i forhaven. Lidt uhygge skal der nemlig være når det er Halloween.

Halloween DIY spøgelse
Hvis man syntes at de er lidt for uhyggelige? Kan man selvfølgelig lave dem mere venlige. Størrelsen på spøgelset kan også ændres, hvis man hellere vil have små spøgelser.

Materialer:
Blød bøjelig metal tråd (Ikke tynd ståltråd)
Bidtang
Et par gamle kraftige strømpebukser (Jeg brugte et par gamle hvide leggins)
Polyestervat
Ostelærred eller tyndt hvidt bomuldsstof ca. 110 cm i bredden. (Mængden af stof er afhængigt om hvordan man vil have at ens spøgelse skal se ud, men jeg har brugt ca. 4 m i alt ca til 1 spøgelse)
Saks
Hvid sytråd
Hvid eller brun kineser tråd + en nål

1.
Start med at klippe to stykker metal tråd a 1 m og buk dem på midten. Sørg for at der er en ”løkke” til hånd og sno derefter metal tråden, så den bliver mere stabil. Sno de to metaltråde sammen på midten og bøj den kraftige ende så der dannes en løkke.
Halloween DIY spøgelse 1
2.
Klip et stykke på ca. 30 cm af strømpebuksen og bind en knude i den ene ende. Vend stykket, så knuden sidder indeni og kom poly-fyld i. Stik metal ”bøjlen” ned i og fyld evt. mere poly-fyld i. Bind en knude og dit spøgelse har nu et hoved.
Halloween DIY spøgelse 2Halloween DIY spøgelse 3
3.
Der skal bruges to stykker stof til ”tøjet” og jeg kan godt lide at det inderste stykke er lidt kortere i længden end det yderste. Det inderste stykke er ca. 130 cm og det yderste er 2 m i længden. Fold det korte stykke på midten først og placer metal kroppen i midten af stoffet. Bind stoffet fast med et stykke sytråd rundt om hovedet. Riv flænger i stoffet så det begynder at trevle.
Halloween DIY spøgelse 4Halloween DIY spøgelse 5
4.
Gør det samme med det lange stykke, men her bruges et stykke Kineser tråd til at binde stoffet godt fast om halsen. Igen skal der rives flænger i stoffet og evt. huller laves ved hjælp af en saks. Det skal rigtig trevle og se ”gammelt” ud.
Halloween DIY spøgelse 6
5.
Metal ”armene” bøjes i ønsket position og stoffet bindes om ”hænderne” med lidt sytråd. Sæt et stykke Kineser tråd i spøgelset og det er klar til at komme op og hænge.
Halloween DIY spøgelse 7
Jeg syntes at det ser super godt ud med mange spøgelser hængende fra et træ. Så hvorfor ikke lave nogle flere? Så kan spøgelserne nemlig rigtig svæve rundt og skabe en rigtig gysende stemning.
Halloween DIY spøgelser

TIP! Hvis man ønsker at stoffet skal se mere gammelt ud, kan man bruge lidt kaffe eller tevand og give stoffet en tur med en forstøver, når spøgelset er helt færdigt.

God fornøjelse!

Louise

2 Kommentarer

  1. Annemette Lundgren/October 20, 2014

    Så fine, men glad for jeg ved hvad det er, hvis jeg pludselig skulle komme forbi din have ;0)

  2. Louise Dueholm/October 23, 2014

    Så skal du være så velkommen 😉 til at få et lille gys.

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri