interiør

Halloween dekorationer 2014

Arkiveret i ,

På den aller sidste dag i oktober, vil jeg vise jer mine Halloween dekorationer for 2014. Lad os starte ude ved hoveddøren hvor de fine orange græskar lyser op i det grå efterårsvejr.

Halloween udendørs dekoration
De tre flotte græskar fandt jeg i Lidl og jeg var heldig i år, for de havde alle en flot stilk. De bliver skåret ud dagen før Halloween og græskar indmaden får mine høns til stor begejstring. Sammen med græskarene har jeg klippet lidt grene af fra et knækket blommetræ og sat i zink spanden. De ligner næsten krogede hekse fingre. Masser af glas lanterner er der også og mine hjemmelavede spøgelser svæver rundt og skaber lidt uhyggelig stemning.
Halloween dørkrans med edderkopper
Jeg har også lavet en ny dørkrans, pyntet med nogle sorte edderkopper.
Halloween dekoration skænken 2014
Indenfor har jeg i år kun pyntet op i spisestuen. Skænken er blevet pyntet med et gammelt vindue, som vi købte i sommers, lys i gamle karafler, et par rotter i bur og nogle hvide græskar. Nå ja og så min trofaste gamle græskar guirlande.
Halloween dekoration rotter 2014
Sidste år stod rotterne på trappen. Denne Halloween har de fået lov til at komme ind i stuen.
Halloween dekoration spisestuen 2014
Vores læsekrog ud mod haven, har også fået lidt hyggelig uhygge. Den gamle trækasse har fået “dug” på, nogle venlige edderkopper kravler rundt og så har jeg hængt den lille “BOO” guirlande op som jeg lavede sidste år.
Halloween dekoration 2014
Enkelt og fint.
Halloween dekoration læsekrogen 2014

Happy Halloween!

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri