interiør

Indendørs julepyntning

Arkiveret i ,

Julen er snart ved at være over. Men jeg syntes nu alligevel at jeg ville vise jer hvordan min indendørs julepyntning så ud i år. Såvel, som med den udendørs julepyntning, har jeg også brugt naturmaterialer indenfor. Farverne blev i år holdt i rød, hvid og sølv.

I stuen pyntede jeg vinduet med en efterhånden gammel rød papir stjerne, en smuk stor ny lanterne, og glasstager. Opbevaringsglassene var blevet fyldt med kogler, samlet i haven. I de franske glas havde jeg sat et par små mini juletræer.
Indendørs jul 8
Det gamle karlekammerskab i spisestuen, var i år som noget nyt pyntet med gran, kogler og æbler. På døren hang et par små buksbom kranse som jeg havde bundet.
Indendørs jul 1
Indendørs jul 2
Vores juletræ, er pyntet med det samme pynt fra år til år. Mange af glaskuglerne og papirpyntet er gamle arvestykker fra min farmor og farfars’ tid. Der er en historie knyttet til hvert stykke glaspynt, så selvom jeg altid godt har kunnet lide juletræer pyntet i farve temaer. Så vil det nok næppe ske her i huset. Det ville være helt forkert hvis der var noget af pynten, som er over 50 år gammelt, skulle blive i kassen og ikke komme på træet. Der er et flettet hjerte på juletræet, som min mor har lavet. Det er en hane og eftersom at vi har høns, passer det perfekt til os.
Indendørs jul 12
To flotte hvide Amaryllis har stået og lyst op i vindueskarmen i spisestuen, sammen med lærkegrene pyntet med små sølv kugler og istapper af glas.
Indendørs jul 11
Indendørs jul 10
I køkkenet blev der pyntet op med røde kugler og flere glas istapper. Jeg havde sat nogle hvide Hyacint løg i en zink skjuler. Løgene bliver senere plantet ud i haven. De gamle sodavandsflasker blev pyntet med lidt gran og blondebånd, de er perfekte som lysestager til de tynde kerte lys. De små kogle nisser er fra Sia.
Indendørs jul 3
Indendørs jul 6
Det er lidt trist at tænke på at julepynten snart skal pakkes væk. Men det hjælper, når man ved at et nyt år venter lige om hjørnet.

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri