interiør

Julens kagehus 2013

Arkiveret i ,,,

Jeg prøver at sætte tid af hvert år for at lave et fint kagehus. I år har jeg også ladet mig inspirere af nordisk jul for hvordan kagehuset skulle se ud. Her kan du se julens kagehus 2013.

Alle mine gamle kagehus skabeloner blev fundet frem for at se om der var noget jeg kunne genbruge. Ellers er det nu ganske nemt at tegne skabeloner. Jeg er især vild med de fine kagehuse som Vibekes Design laver og lod mig inspirere da jeg tegnede en hel ny skabelon til årets kagehus. Mit kagehus er altid pyntet med hvid glasur og et ”sne” drys af flormelis på taget. Som ”glas” i vinduerne bruger jeg stykker af gelatine sat fast med glasur.
Kagehus 2013
Inden i huset, har jeg viklet en mini lyskæde med batteri om et syltetøjsglas. Det ser så hyggeligt ud når der er tændt lys i kagehuset om aftenen.
I år har jeg sat kagehuset på en zinkbakke og sat det på vores skænk i spisestuen. I år er der pyntet ekstra op omkring kagehuset med fyrfadslys, gran, kogler og røde pigeoner.
Kagehus 2013 1
Eneste minus er at jeg hver aften har været nød til at sætte huset i sikkerhed i vitrinen ude i køkkenet. Katte kan nemlig godt lide glasur.

Rigtig Glædelig Jul!

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri