interiør

Julepynt udendørs – Julen 2014

Arkiveret i ,

Igen i år har jeg sat lidt udendørs julepynt rundt om i haven. Jeg har holdt mig til zink, gran og rødt igen i år, da jeg syntes at det passer så godt sammen. Dog ville jeg ønske at det hele var garneret af et fint drys sne, i stedet for den frodige grønne græsplæne, der stadig dominerer havebilledet. Men det kan jo være at det kommer inden jul?

Jeg har købt en del nye lanterner, så der kan komme fin julebelysning i haven. Desværre syntes jeg bare at når det er meget koldt, så har fyrfadslysene svært ved at brænde optimalt. men man kan jo ikke altid få det lige som man ønsker. Hen over zinkbordet har jeg hængt en gren med små glas lanterner. Det er blot tomme glas der har været tapas tapenade i. Det er selvfølgelig bedst, hvis grenen hang under noget overdækning. Men så længe det ikke regner og blæser alt for meget, så går det. Dørkransen er genbrug fra sidste år.
IMG_1361 9
Juleroser (Helleborus Niger) er der selvfølgelig også købt. De bliver plantet ud i haven til foråret.
IMG_1364 5
Ved hoveddøren har jeg i år sat to fine sukkertops graner i zinkspande. Jeg håber at jeg kan holde liv i dem, så de kan komme i jorden nede i baghaven. Det kunne jo være sjovt om jeg kunne genbruge dem næste år. Jorden i spandene er dækket af mos og lidt røde æbler.
IMG_1363 2
IMG_1362 1
Den gamle bænk som vi fandt helt tilgroet den første sommer, er blevet pyntet med en lygte, lidt gran og æbler. I år har der ikke været så mange røde Pigeoner som sidste år, så jeg har måttet bruge nogle andre røde æbler som julepynt i år.
IMG_1382 7
IMG_1392 3
Inde i gårdhaven, har jeg lavet en fin opstilling henne ved køkkenvinduet. Her har jeg også hængt en gren op med små lys. Det runde bord er blevet pyntet med lidt juleblomster, kogler og lys. Den lille zinkbaljen er blevet fyldt med gran og lærkegrene.
IMG_1403 10
IMG_1410 11
På træterrassen har jeg sat endnu et zinkbord, som har fået følgeskab af den gamle kælk. Her står tre fine røde lanterner. I år har jeg hængt nogle små zink potter op på rækværket og fyldt dem med gran, røde bær og lærkegrene. Jeg kan sidde og nyde denne hyggelige opstilling inde fra vores læsekrog i spisestuen.
IMG_1417 13
IMG_1420 15
Som noget nyt i år har jeg hængt lanterner op i grantræerne ind mod naboen. Det ser så fint ud, når det er mørkt. Så ligner det nemlig små svævende stjerner der glimter.
IMG_1428 16
Det var en tur rundt i min julehave, jeg håber at du kunne lide den?

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri