interiør

Mit påskepynt 2014

Arkiveret i ,

Oven på nogle hyggelige dage med gæster og masser af påske guf. Syntes jeg, at jeg ville vise noget af mit påskepynt, som pynter rundt om i stuerne.

Påskehare guirlande
I de første dage af påskeferien, fik jeg lavet denne søde lille påske guirlande, med små pastel farvet påskeharer (kaniner?) Jeg har hængt guirlanden på tallerkenrækken ved spisebordet, hvor den passer godt til.

I det gamle krydderi glas har jeg sat et par blå perlehyacinter og opvevaringsglasset er blevet fyldt med marcipan æg. En lille træ kanin havde tabt snoren så den fik plads her, i stedet for at hænge på en gren.
Påskepynt 2014 4
I vindueskarmen i spisestuen står to skønne tykke påskeharer og pynter.
Påskepynt 2014 2
Påskepynt 2014 3
Ude i køkkenet har jeg hængt tre fine påske klip, som min mor har lavet til mig op i vinduet. Troldegrenen er pyntet med lidt gammelt træ påskepynt og der er plantet fine blå perlehyacinter i zink skjuleren. Alle løgblomster bliver efter afblomstring plantet ud i haven.
Påskepynt 2014
Påskepynt 2014 1
Den sidste ting jeg vil slutte af med er denne fine dørkrans med matte blå æg. Det er nogle gamle plastik pynte æg, som jeg har malet og trukket på metal tråd. Den pynter rigtig fint på vores hoveddør.
Blå æggekrans

Rigtig god Påske!

Louise

5 Kommentarer

 1. Britta Clausen/February 3, 2015

  Din ranke med påskehare er bare så sød, hvor kan man få skabelonen fra, til harerne? Venlig hilsen Britta Clausen

 2. Louise Dueholm/February 15, 2015

  Hej Britta, Jeg skal lige prøve og se om jeg kan finde linket til skabelonen, så vender jeg tilbage 🙂 Hilsen Louise

 3. Louise Dueholm/February 15, 2015

  Hej igen,

  Jeg kan desværre ikke lige finde linket. Men prøv at søge på google billeder: Easter bunny template eller Easter bunny garland template. Der har jeg set den ene af de to påskehare som skabelon. Måske du kan finde en helt anden? For der er så mange søde skabeloner når man først går igang 🙂 Skulle det lykkes mig at finde de “rigtige” skal jeg nok vende tilbage igen.

 4. Britta Clausen/February 21, 2015

  Tak for det

 5. Britta/February 23, 2015

  Hej Louise, tak for hjælpen.. Hilsen Britta

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri