interiør

Ny voks til dukkekommoden

Arkiveret i

Denne lille kommode stod i mit barneværelse, da jeg var lille og blev kaldt for dukkekommoden. Det var nemlig i den, at alt dukketøjet til mine dukker lå. Den har længe trængt til en form for opfriskning og derfor har jeg givet den en tur med voksen.

Dukkekommoden 2
Der har normalt været en lille låge i kommoden, men de gamle hængsler gik fra hinanden, så lågen ikke kunne sættes på igen. Det gør den nu ikke mindre brugbar af den grund. Den står i vores lille gang og både pynter og fungerer som opbevaring af hårbørster, styling produkter og andre ting der tager for meget plads ude på vores lille badeværelse.
Dukkekommoden 3
Jeg har længe tænkt på at det kunne være flot hvis den blev lidt mere mørk i farven. Så derfor har jeg prøvet at give den en gang møbelvoks. Jeg valgte at bruge møbelvoksen fra Jeanne d’Arc Living, da jeg godt kan lide deres kalkmaling.
Dukkekommoden 4
Jeg gav kommoden en let slibning med noget fint sandpapir og vaskede det af, inden det fik en tur med den brune møbelvoks. Den blev ikke helt så mørk som jeg havde håbet på, men den har fået en fin ny glød og en blød overflade.

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri