interiør

Udendørs julepyntning

Arkiveret i ,

Jeg har ladet mig inspirere af den nordiske jul på Pinterest og lavet fint udendørs julepyntning (stilleben) rundt om i ”Gårdhaven”. Stormen i december har givet mig rigelig med muligheder for at samle materialer helt gratis. Jeg har samlet kogler, lærkegrene, gran og fyrkviste. Jeg har brugt spande, kar og bakker af zink til at arrangerer det hele i. Derudover har jeg brugt lanterner, julelys, blomster, masser af røde pigeoner fra baghaven og en gammel kælk som pynt.

Til hoveddøren har jeg lavet et hjerte af kraftig metaltråd. Som jeg derefter har bundet tynde lærkegrene omkring og pyntet det med en sløjfe.
Lærkehjerte
Da huggeblokken ikke skulle i brug. Har jeg brugt den som underlag for en lanterne og pigeoner.
Rød lanterne
I zink skjuleren har jeg sat to Juleroser (Helleborus Niger), som jeg vil plante ud når vi kommer til foråret engang. Oldemors lille zink balje er fyldt op med smukke stykker træ. Når der ikke er udsigt til regn og rusk placerer jeg en masse gamle syltetøjsglas med lys i ved hoveddøren Det ser så pænt ud, når det er helt mørkt.
Naturlig jul
Juleroser
En lokal indretningsbutik havde dette fine lille skilt som kalendergave ide. Så der røg to stk med i indkøbskurven.
God Jul
De tre små grise bliver lavet af en lokal i byen. De står og hygger sig i Rabarber bedet, som jeg har vinterdækket med gran og endnu flere røde æbler så de har noget at smovse sig i.
Julegrise
Den gamle kælk pynter ved stalden sammen med den fine gren stjerne
Gammel kælk
Gren stjerne
Du kan se hvor fint det ser ud om aftenen her

Louise

Skriv en kommentarSkal udfyldes
Skal udfyldes
Valgfri